Premium quality produce for hotels, restaurants and cafes

Premium supply doo is a company founded in Subotica with an honest desire to supply catering facilities with premium quality produce and a clear goal to serve as a reliable partner for it's buyers. 

Trgovina na veliko mesom, proizvodima od mesa i sirevima.

We deliver directly to Your address in a timely manner. 
We are small and that's why we work harder! 

We offer a tailored range of high quality products

Premium Supply je u mogućnosti da ponudi zaista širok asortiman mesa. Počev od svinjskog, koje se kod nas tradicionalno više konzumira, nudimo i premium juneće i teleće meso, zatim jagnjeće meso i jagnjeću konfekciju. Osim svežeg i zamrznutog mesa domaćeg porekla u ponudi imamo i polutrajne, trajne, fermentisane, dimljene, suve, kao i proizvode od mesa mangulice. Takođe i uvek neizbežno, oblikovano i neoblikovano roštilj meso vrhunskog ukusa, i uvek popularne burgere.

Ugostiteljske objekte snabdevamo i sa starenim mesom koje u posebnim komorama prolazi kroz proces suvog zrenja od 35 do 40 dana i tako dajući već pažljivo odabranim komadima goveđeg mesa nesvakidašnji ukus. Od dry aged stekova kod nas možete naći T-bone, Rib-Eye i Tomahawk. Posebno želimo da istaknemo da u našoj ponudi imamo i mesa od Angus rase goveda koje ukratko opisano odlikuje pre svega odličan kvalitet mesa sa minimalnim potkožnim masnim tkivom, a pored toga njihovo meso je prepoznatljivo i po specifično lepom mirisu i ukusu, mekano je i sočno.

Poslednje, ali ne i najmanje važno u našem asortimanu, jesu polutvrdi sirevi Gauda i Edamer, sa 48% mm i 45% mm. Sirevi kojima snabdevamo restorane, picerije i druge ugostiteljske objekte su vrhunskog kvaliteta, što potvrđuje ukazano poverenje i zadovoljstvo naših kupaca, kao i ispunjena očekivanja njihovih šefova kuhinja.

Our goals are quality, continuity of supply according to our agreement and ultimately a partnership.

Your supplier of top quality produce

We'll make sure that delivery to your address is timely and precise

Get in touch with use via email at bozo.radoman@premiumsupplyrs.com or by phone at +381 (0)69 626 515. Spremni smo da ponudimo širok asortiman proizvoda po najboljim cenama!